Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Wat speelt er?

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"189885"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Altijd het laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief. Lees hier de nieuwsbrief van maart.

Aanmelden

 


'Samen werken aan een groen, leefbaar en veilig 1221'

 

Bruisend hart


De omgeving rond het Oosterspoorplein, ook wel de 'entree naar Oost' genoemd, willen we aantrekkelijker maken. 

Groene loper


Meer groen in de wijk. Dat is een grote wens van de inwoners. Dit doen we door een ‘Groene Loper’ aan te leggen in 1221. 

Ontwikkellocaties


Er zijn verschillende ontwikkellocaties in 1221. Deze locaties krijgen een nieuwe invulling. 
 

Cookie-instellingen