Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Informatiepunt 1221

Informatiepunt 1221 is het centrale informatiepunt voor ontwikkelingen in de Geuzenbuurt, Electrobuurt, en de Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221. Het Informatiepunt 1221 is met z'n blauw-gele gevel niet te missen. Onder het genot van een kop thee of koffie ontdekt u het verleden, heden en de toekomst van het gebied. Het is een compacte ruimte die aandoet als een huiskamer om elkaar te kunnen ontmoeten.

Er zijn veel ontwikkelingen in postcodegebied 1221. Industrie verdwijnt en daar komen woon- en werkplekken voor terug. Grijze pleinen worden groen, en fijne plekken om te spelen en elkaar te ontmoeten. Maar wat betekenen die ontwikkelingen voor u? Catherine Wienneke staat u graag te woord en beantwoordt uw vragen op:

  • Dinsdag: 10:00 - 14:00
  • Woensdag: 13:00 - 17:00
  • Zaterdag:  10:00 - 13:00

LET OP! In juli is het informatiepunt i.v.m. vakantie gesloten van 2 t/m 10 juli. Zaterdag 13 juli is het informatiepunt weer geopend.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in 1221? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Updates

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen