Voormalige Ki-Bar verfraaid met gedicht van stadsdichter en toekomstbeelden

Het pand van de voormalige Ki-Bar staat al jaren leeg en oogt vervallen. In de huidige plannen van Bruisend Hart blijft het monumentale pand bestaan. Om het aanzicht te verfraaien 'for the time being', is het gedicht 'Bruisend Hart' van onze stadsdichter aangebracht op de gevel.

Het goedgekeurde stedenbouwkundig plan Bruisend Hart brengt ons een stap dichterbij het opknappen van het gebied rondom het Oosterspoorplein. Er is in de toekomstplannen plek voor groen, winkels en horeca. Ook krijgt de Oost-kant van het spoor een volwaardige stationsentree.

Ter voorbereiding van de werkzaamheden, koopt de gemeente steeds meer panden aan in het gebied. Waar het kan, krijgen deze panden een tijdelijke invulling, zoals het Informatiepunt 1221 aan de Larenseweg 14. Deze panden zijn vanwege de slechte staat helaas niet altijd geschikt voor tijdelijke invulling.

Omdat het pand van de voormalige Ki-Bar in de huidige plannen van Bruisend Hart een plekje behoudt, is het aanzicht van het pand verfraaid met een gedicht over Bruisend Hart van stadsdichter Charlotte de Raad in combinatie met toekomstbeelden van het gebied.

Heb je een idee voor tijdelijke invulling van een van de panden in het gebied? Loop eens langs het Informatiepunt 1221, of mail ons.

Cookie-instellingen