Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

18 mei eerste bouwteam bijeenkomst Thijsseplein

25-05-2021 884 keer bekeken

Op maandag 18 mei kwam het bouwteam van het Thijsseplein voor het eerst bij elkaar. In het bouwteam werken inwoners en gemeente de komende tijd aan de herinrichtingsplannen voor het Thijsseplein. Fijn om te zien hoeveel enthousiasme er is bij inwoners om iets moois te maken van het nieuwe plein!

Na de eerste kennismaking is in het bouwteam gesproken over de wensen voor het nieuwe plein, zowel vanuit het deelnemers aan het bouwteam als de ingevulde enquêtes door omwonenden. Er zijn 100 enquêtes ingevuld, waarvoor hartelijk dank!

Duidelijk kwam naar voren de eenduidige wens om een groener Thijsseplein te hebben met het karakter van een park. Minder verharding, meer verschillende planten en bomen en natuurlijke spelelementen voor verschillende leeftijden.

De ideeën voor het plein worden verder uitgewerkt op basis van input uit de buurt. Hiervoor komen we de komende maanden meerdere malen bij u terug, wij zijn benieuwd naar uw reactie. Een uitgebreide planning is hier te vinden.

Cookie-instellingen