Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Derde bouwteamoverleg Pelikaanstraat

09-02-2023 676 keer bekeken

In december 2022 keurde de gemeenteraad de plannen voor het herinrichten en vergroenen van de pleinen aan de Liebergerweg, Galvanistraat en Pelikaanstraat unaniem goed.

De plannen voor de Galvanistraat en Liebergerweg zijn gedetailleerd uitgewerkt. Het plein aan de Pelikaanstraat is verreweg het grootst. Nu de gemeenteraad unaniem akkoord is met de plannen, is het tijd om ook de details voor het plein aan de Pelikaanstraat verder uit te werken. Het derde bouwteamoverleg is daarom inmiddels gepland voor 15 februari.

Op de agenda staan de keuzes voor bomen, planten, soort speeltoestellen, materiaalkeuze en eventueel aanvullende wensen. In verband met klimaatadaptatie is er ook een afwateringsvraag bijgekomen; is het mogelijk om het water van het kerkdak en omliggende huizen via het plein de grond in te laten zakken? En zo ja, hoe moet dit er dan uit komen te zien? Ook daar wordt over gesproken tijdens het aankomende bouwteamoverleg.

Wilt u zich nog aanmelden voor het bouwteamoverleg van 15 februari? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met projectleider Erik Hamelink via e.hamelink@hilversum.nl,

Cookie-instellingen