Submenu

Werkzaamheden

Het vergroenen van 1221, onder de noemer Groene Loper, is een belangrijke opgave uit de Gebiedsagenda 1221. Voor het Jac. P. Thijsseplein is samen met omwonenden een ontwerp gemaakt. In het ontwerp is meer ruimte voor groen, spelen en biodiversiteit, op basis van de ambities van de Gebiedsagenda 1221 en de wensen van omwonenden.

Misschien heeft u het al gezien: De speeltoestellen zijn geplaatst, de bomen en struiken zijn geplant en de wadi’s zijn gegraven. Binnenkort worden ook de betonpaden gestort. Stapsgewijs verandert het grijze plein in een groen park.

Tijd om te groeien

Vanaf 20 februari wordt er geplant en gezaaid. Als de werkzaamheden in maart klaar zijn, duurt het nog even voor u er kunt wandelen en kinderen er kunnen spelen. Alle ingezaaide planten, bloemen, bomen en gras krijgen na het planten de tijd om te wortelen en te groeien. Dat betekent dat er tot en met dinsdag 16 mei bouwhekken om het plein staan. Daarna is het park klaar voor gebruik en volgt er een feestelijke opening waarvoor u t.z.t. wordt uitgenodigd.

Vragen over de werkzaamheden?

Met vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij dhr. Kuijer, opzichter namens de gemeente. U kunt hem bereiken via het klantcontactcentrum via 14 035. Voor algemene vragen over de herinrichting van het plein kunt u contact opnemen met projectleider Erik Hamelink.

 

 

werkzaamheden jac p thijsseplein

 

Updates

Cookie-instellingen