Submenu

Derde bouwteamoverleg Liebergerweg

31-08-2022

Donderdagmiddag 18 augustus was het derde en het laatste bouwteamoverleg voor de herinrichting van het plein aan de Liebergerweg. Er waren vier omwonenden aanwezig, waarvan één omwonende ook lid is van de werkgroep de Groene Loper.

Op basis van de input uit de vorige bouwteambijeenkomst, hebben ontwerpers Daniël en Wolter het schetsontwerp verder uitgewerkt. De gemeente en het bouwteam hebben nu gesproken over het voorlopig ontwerp voor het plein. Het doel was om een voorkeur aan te geven voor het type speeltoestellen en de beplanting. 

Er is gesproken over drie ‘speelcirkels’ op het pleintje voor de verschillende leeftijdsgroepen (0 t/m 3, 4 t/m 6 en 6 t/m 12 jaar) met ieder hun eigen speelelement. Op basis van de input van het bouwteam heeft één bewoner een voorselectie gemaakt van speeltoestellen. De bouwteamleden hebben gekozen voor de opgegeven speeltoestellen, vanwege de spelelementen voor de verschillende leeftijden, de uitstraling en de aansluiting op de omgeving. 

Bekijk het ontwerp

Hoe verder? 

Het voorlopig ontwerp dat u hierboven vindt, wordt uitgewerkt tot een definitieve versie en eind dit jaar ter besluitvorming aangeboden aan de gemeenteraad. Als deze wordt goedgekeurd, beginnen in het voorjaar van 2023 de werkzaamheden. Zo kan er in de zomer van 2023 volop genoten worden van het nieuwe plein.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neemt u dan gerust contact op met Daniël Grootendorst via d.grootendorst@hilversum.nl.

Cookie-instellingen