Submenu

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Half januari zijn de werkzaamheden voor de nieuwe speeltuin aan de Liebergerweg gestart. Samen met het bouwteam van de Liebergerweg is een nieuw ontwerp gemaakt. Het ontwerp bevat vooral natuurlijke speelelementen en het plein wordt omheind met houten paaltjes. Wel zo veilig.

Aannemer Eijkelboom werkt vanaf half januari aan het opknappen van de speeltuin. Inmiddels zijn zij bijna klaar en zijn de eerste plantjes al gepland. Uiteraard ontvangen omwonenden binnenkort een uitnodiging voor de feestelijke opening van het plein.

Er is weinig hinder van de werkzaamheden te verwachten. Indien er vragen zijn over de werkzaamheden, mag u altijd contact opnemen met onze toezichthouder J. Kuijer via j.kuijer@hilversum.nl. Heeft u vragen over het ontwerp? Neem dan contact op met de projectleider Joop Pol via j.pol@hilversum.nl.

 

Ontwerp speeltuin Liebergerweg met natuurlijk, houten speelelementen.

Sinds jaar en dag...

Sinds jaar en dag spelen er kinderen op dit driehoekige plein op de kruising tussen de Liebergerweg en de Lijsterweg. De speeltoestellen zijn in de tussentijd weleens veranderd, maar de tegels zijn wèl gebleven. In het nieuwe ontwerp krijgt het plein een groen karakter, met zowel houten speelelementen, als bomen die in de steeds hetere zomers voor verkoeling zorgen.

Archiefbeeld Gooi- en Vecht Historisch: 1977
Archiefbeeld Gooi en Vecht Historisch, 1977

 

Updates

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen