Samen voor verandering en verbeteringPraat, denk en werk mee aan de toekomst van de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt. Samen postcodegebied 1221.

Plannen 1221

Wat?  

1221, met de Geuzenbuurt, Electrobuurt en Kleine Driftbuurt, is een plek met een eigen uitstraling en identiteit door een rijke industriële geschiedenis. De kenmerkende oude fabrieken worden herontwikkeld voor wonen én werken en er komen nieuwe woningen bij. Even belangrijk zijn meer plekken en pleinen voor groen én ontmoeten en spelen.  Zo maken we deze wijk nog leefbaarder en blijft de wijk een bijzonder karakter houden.

Waarom?

Hilversum groeit. Daarmee groeit in 1221 de vraag naar woningen en werkruimten, ook de behoefte aan groen én spelen en ontmoeten neemt toe. Dat betekent dat we kijken naar nieuwe mogelijkheden om sommige delen van de wijk opnieuw in te richten; waar en hoe we woningen en werkruimten gaan bouwen, waar en hoe we pleinen gaan vergroenen én waar en hoe we ontmoetingsplaatsen gaan creëren.  Zo maken we de straten, de wijk en Hilversum aantrekkelijker.

Hoe?

Door samen te werken aan de verandering, verbetering na te streven en verantwoordelijkheid te nemen: inwoners, ontwikkelende partijen, ondernemers, maatschappelijke organisaties en gemeente maken de toekomst van 1221.

Overige plannen

Chw Bestemmingsplan 1221     Overzicht alle plannen 1221

 

 

Bekijk specifieke plannen

 

Updates

Cookie-instellingen